Προγνωστικα Στοιχηματος

Προγνωστικά και προβλέψεις στοιχήματος από άλλους παίχτες

Το στοίχημα είναι μία συνήθεια που κερδίζει συνέχεια νέους φίλους αφού είναι καλός τρόπος για να βγάλει κανείς κάποια χρήματα από τις γνώσεις και την αγάπη που έχει για το ποδόσφαιρο και άλλα σπορ. Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι ασχολούνται χρόνια με το στοίχημα με μικρές, μεγάλες ή ακόμη και τεράστιες επιτυχίες, εννοείται λοιπόν ότι ένας «νεοεισερχόμενος» στο χόμπι αυτό θα θέλει να καταφέρει να γίνει σαν και αυτούς και να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερες επιτυχίες και λιγότερες απώλειες. Αυτό όμως είναι δύσκολο να το πετύχει κάποιος αν δεν ξέρει τι κάνει.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι αν κάποιος θέλει να ξεκινήσει να ασχολείται σοβαρά με το στοίχημα και όχι για πλάκα, θα πρέπει να μελετήσει αρκετά προγνωστικα στοιχηματος και προβλέψεις αγώνων. Τα προγνωστικά στοιχήματος είναι σίγουρα μια καλή αρχή και απαραίτητα για κάθε παίκτη, παλιό ή νέο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι αρκετά για να καταφέρει κάποιος να γίνει επιτυχημένος παίκτης στοιχήματος και να μην έχει απλά τυχαίες επιτυχίες. Για να γίνει κάτι τέτοιο θα χρειαστεί και η κατάλληλη «καθοδήγηση».

Είναι σίγουρο ότι το πρώτο πράγμα που θα κάνει κάποιος νέος παίκτης θα είναι να μπει στο internet και να ψάξει για οδηγίες ή οδηγούς σχετικά με το στοίχημα και τα πράγματα που θα πρέπει να προσέχει και να αποφεύγει. Αυτά τα άρθρα είναι σίγουρα χρήσιμα, αλλά δεν μπορούν να προσφέρουν πάντα βοήθεια όταν θα τη χρειαστεί ένας παίκτης. Είτε το πιστεύετε είτε όχι λοιπόν, η καλύτερη πηγή βοήθειας και πληροφοριών για το στοίχημα δεν είναι άλλη από τους ίδιους τους παίκτες.

Πολλοί νέοι παίκτες φοβούνται να ζητήσουν τη συμβουλή ή την βοήθεια έμπειρων παικτών κυρίως γιατί φοβούνται ότι θα τους την αρνηθούν ή – ακόμη χειρότερα – θα τους παραπλανήσουν. Ας δούμε λοιπόν γιατί αυτός ο φόβος είναι σε γενικές γραμμές αβάσιμος.

Prognostika Stoiximatos

Το στοίχημα δεν είναι ανταγωνιστικό

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να μάθετε για το στοίχημα είναι το γεγονός ότι δεν είναι ανταγωνιστικό. Αυτό σημαίνει με απλά λόγια ότι το κάθε κουπόνι είναι μοναδικό κι έχει το δικό του κέρδος, οπότε και το κέρδος του δεν επηρεάζεται από τα άλλα κουπόνια. Με άλλα λόγια, ακόμη και αν παιχτούν 1000 ακριβώς ίδια κουπόνια σε ένα πρακτορείο, όλοι οι παίκτες θα κερδίσουν τα χρήματα που αποδίδουν τα πονταρίσματα τους. Το Στοίχημα – είτε στο πρακτορείο είτε στο διαδίκτυο – δεν είναι σαν το ΠΡΟ-ΠΟ όπου οι νικητές μοιράζονταν ένα βραβείο το οποίο και προέκυπτε από τον αριθμό των δελτίων που παίχτηκαν, οπότε κι ένα 13άρι μπορεί και να είχε μηδαμινά κέρδη αν υπήρχαν χιλιάδες άλλα. Εν κατακλείδι, ένας παίκτης δεν έχει να χάσει απολύτως τίποτα αν σας βοηθήσει, οπότε δεν υπάρχει κανένας φόβος.

Το στοίχημα είναι «κοινωνικό χόμπι»

Ο λόγος που πολλοί άνθρωποι προτιμούν να παίζουν στοίχημα σε κάποιο πρακτορείο και όχι στον υπολογιστή στο σπίτι τους είναι το γεγονός ότι το στοίχημα είναι ένα «κοινωνικό χόμπι», με άλλα λόγια, είναι ένα χόμπι ή μια ενασχόληση που γίνεται πολύ πιο ευχάριστη όταν βρίσκεται κανείς σε περιβάλλον με άλλους ανθρώπους που έχουν το ίδιο χόμπι. Με άλλα λόγια, ένας παίκτης όσο έμπειρος και να είναι θέλει να συνεργαστεί και να βοηθήσει έναν νέο παίκτη ή κάποιον που του ζητάει τη συμβουλή του. Μπορεί άλλωστε να κερδίσει και αυτός κάποιες πληροφορίες από αυτή την αλληλεπίδραση. Να είστε κοινωνικοί λοιπόν και όλα θα πάνε καλά.

Όλοι θέλουν να συγκρίνουν προγνωστικά

Ένας καλός παίκτης στοιχήματος φροντίζει να μάθει όσο το δυνατόν περισσότερα προγνωστικά για ένα ματς πριν να το βάλει στο κουπόνι του. Αν λοιπόν έχετε δει κάτι σε κάποιο site ή εφημερίδα και θέλετε να ρωτήσετε τη γνώμη κάποιου άλλου παίκτη επ’ αυτού, μη διστάσετε να το κάνετε. Μπορεί αυτός να μην γνωρίζει το δικό σας προγνωστικό, οπότε και θα του δώσετε μία πολύτιμη πληροφορία, την οποία και θα σας ανταποδώσει.

Όλοι κάποτε υπήρξαν νέοι παίκτες

Τέλος, να τονίσουμε ότι κανείς δε γεννιέται καλός παίκτης στοιχήματος. Το να γίνει κάποιος καλός στο στοίχημα απαιτεί χρόνο και προσπάθεια και ο κόσμος δεν το ξεχνάει αυτό. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος για τον οποίο ένας έμπειρος παίκτης θα βοηθήσει έναν νέο. Κατά βάθος βλέπει τον εαυτό του σε σας.